GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Boyacı Mahmut Ziylan İmam Hatip Ortaokulu

4.SINIF SEÇME SINAVI TOPLU SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

4.SINIF SEÇME SINAVI ASİL LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ

4.SINIF SEÇME SINAVI YEDEK LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ

OKULUMUZA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖN KAYIT İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME SİTEMİZDE EN KISA ZAMANDA YAPILACAKTIR.

Ock

"SON HAFTA ETKİNLİKLERİ" KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILAN Münazara, Şiir Dinletisi, Kelime Yarışmaları, Sınıflar Arası Bilgi Yarışmaları, Sportif Etkinliklerden bazı kareler

Ock

Ara

OKULUMUZ PDR ÖĞRETMENİ EMRAH ALKAN TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE ZORBALIK İLE İGİLİ YAPTIĞI BİLGİLENDİRME VE PANO ÇALIŞMASI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

"18 ARALIK DÜNYA ARAPÇA GÜNÜ" MÜNASEBETİYLE OKULUMUZ ARAPÇA ÖĞRETMENİ RUKİYE KAYACIOĞLU VE DİKAB ÖĞRETMENİ KÜBRA MÜTEVELLİOĞLU'NA OLUŞTURDUKLARI ARAPÇA SOKAĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Okulumuz öğretmenleri ile Ekim ayı okuma programı kapsamında okuduğumuz "Yüreğinin Götürdüğü Yere Git" adlı kitabın eleştirisi ve değerlendirmesi için bir yaptığımız toplantı