GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Boyacı Mahmut Ziylan İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Okulumuzda açılan Robotik Kodlama Atölyesinin 23 Adet bilgisayar ve 4 Takım Arduıno Setini ve diğer teşrifatını temin eden Ahmet Ziylan Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'na ve çok kıymetli vakıf başkanımız Dr. Abdülkadir ERBALCI Beyefendiye teşekkür ederiz.

Ekm

May

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Şahinbey İlçe Müftülüğü arasında 30.04.2020 tarihinde örgün eğitime devam eden ve aynı zamanda hafızlık eğitimi almak isteyen öğrencilerin, hafızlık eğitimi ile hafızlık sonrası eğitim-öğretim süreçlerinin etkin, verimli ve sistematik bir şekilde gerçekleştirilmesi, mesleki, akademik, sosyal, kültürel, sportif ve ahlaki gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla ''Okul-Kur'an Kursu İşbirliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Protokolü'' imzalandı.